CArles SolÀ

Periodista i director del programa de reportatges 30 minuts de TV3. Membre de l'Executiva de la Plataforma per la Llengua i vicepresident de la Mesa per a la Diversitat en l'AV del CAC.

Èrika Sánchez (1983) és guionista, realitzadora i productora. Després d'una dècada treballant com a ajudant personal i script per a altres directors i directores, el 2014 escriu i dirigeix el seu primer llargmetratge documental Mai és tan fosc. El 2020 ha escrit, dirigit i produït el curtmetratge Panteres, estrenat a la Berlinale 2020 i amb première espanyola al Festival de Màlaga, preludi de llargmetratge en desenvolupament The Quiet Women. Actualment desenvolupa el llargmetratge documental Dietari Final. Co-dirigit amb Ariadna Pujol. Iniciativa del Màster en documental de creació de la Universitat Pompeu Fabra.

ERIKA SÁNCHEZ

Llicenciada en direcció cinematogràfica a l’ESCAC. El seu projecte de final de carrera, A PERRO FLACO, ha estat nominat i premiat a diversos festivals arreu del món. El seu segon projecte és LOS DESHEREDADOS, protagonitzat per la seva família, ha estat guardonat a molts premis com a millor curtmetratge, entre ells el festival de Cannes, els Goya i els Gaudí.

Captura2_edited.jpg
LAURA FERRÉS

Graduada en direcció a l'Escac. Codirectora de la pel·lícula col·lectiva "Puzzled Love", exercici d'una assignatura a 4rt de grau que s'estrena al Festival de San Sebastià, i fa recorregut de festivals de primera línia arreu del món. Gemma també dirigeix "Tots els camins de Déu" llargmetratge amb el que després de passar per festivals ben diversos (des de religiosos a Lgtbiq+) és nomiada a millor pel·lícula als Premis Gaudí.

GemmA FerrAté